pilotunebunu Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 am o mica zgarietura pe aripa fata la un r1 albastru din 2004 ,as vrea sa o revopsesc ,stie cineva codul de culoare? sau unde pot afla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Daca mai este valabila cererea, da-mi mai multe detalii pe PM si poate reusesc sa te rezolv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Salut, Uite ce am gasit pe www.colorrite.com pentru modelul tau. Spor la gasirea vopselei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilotunebunu Postat Decembrie 5, 2009 Autor Share Postat Decembrie 5, 2009 Salut, Uite ce am gasit pe www.colorrite.com pentru modelul tau. Spor la gasirea vopselei ! da acolo am gasit si eu ,va multumesc ,consider topicul inchis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate