tin-tin Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 mai slabut anul asta...:-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 tocmai ce am vazut si eu pe youtube un videoclip cu motociclete adventure de la NEC - interesante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Decembrie 1, 2009 Autor Share Postat Decembrie 1, 2009 touratech au fost si anul asta bine reprezentati, intr-adevar... si uite inca 2 adventure...:-)...nick sanders... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 touratech au fost si anul asta bine reprezentati, intr-adevar...si uite inca 2 adventure...:-)...nick sanders... fa-ma sa inteleg de unde atata rugina pe 2 R1 noi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Decembrie 14, 2009 Autor Share Postat Decembrie 14, 2009 http://www.nicksanders.com/ ...inconjurul lumii!..:-)...are si niste recorduri mi se pare...e belea nenea...si stie multe despre rom...:-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate