dan2525 Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 daca stiti unde sau cine poate face aceasta operatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian45 Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 uite aici o firma din bucuresti http://www.sal-company.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 „e str magura vulturilor, sector 2. de la piata iancului spre pantelimon, prima strada la dreapta. dupa ce faci dreapta, mai mergi cca 200 m si vei vedea pe trotuarul drept un gard verde, inalt, din tabla. au si firma dar nu e prea vizibila. am cromat portbagaj din 4 piese cu 160 ron.” asa zicea un membru de pe forum. eu nu l am incercat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 „e str magura vulturilor, sector 2. de la piata iancului spre pantelimon, prima strada la dreapta. dupa ce faci dreapta, mai mergi cca 200 m si vei vedea pe trotuarul drept un gard verde, inalt, din tabla. au si firma dar nu e prea vizibila. am cromat portbagaj din 4 piese cu 160 ron.” asa zicea un membru de pe forum. eu nu l am incercat asta e un atelier vechi, ultima oara am fost acolo acum vreo .. 6-7 ani , chiar o sa ma mai duc intr-una din zilele viitoare sa vad mai este valabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan2525 Postat Decembrie 3, 2009 Autor Share Postat Decembrie 3, 2009 daca nu i fier nu merge nichelat cromat , cred ca i zamac sau antimoniu si nu merge acoperit galvanic sincer nu stiu din ce material este facut .o sa ma uit mai bine MERCI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate