Sari la conținut

Reparatii carene


Postări Recomandate

In urma unui incedent nefricit am spart/zgariat carenele la un Ninja Zx6R din 1998. Am cautat pe forum despre cum se pot repara/lipi carenele dar problema este ca nu vreau sa ma apuc eu cu zero experienta si sa imi bat joc de carene. Intreabrea mea pentru voi este unde va reparati carenele ( ca sunt convins 100% ca toti ati avut mici accidente). Sunt sigur ca voi cunoasteti meseriasi care sudeaza/lipesc carene si de altfel vopsitori profesionist si imi puteti recomanda pe cineva unde sa imi repar carenele (care apropo costa 1500 e sa le schimb :) ).

 

 

Numai bine si asflat uscat

George

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In urma unui incedent nefricit am spart/zgariat carenele la un Ninja Zx6R din 1998. Am cautat pe forum despre cum se pot repara/lipi carenele dar problema este ca nu vreau sa ma apuc eu cu zero experienta si sa imi bat joc de carene. Intreabrea mea pentru voi este unde va reparati carenele ( ca sunt convins 100% ca toti ati avut mici accidente). Sunt sigur ca voi cunoasteti meseriasi care sudeaza/lipesc carene si de altfel vopsitori profesionist si imi puteti recomanda pe cineva unde sa imi repar carenele (care apropo costa 1500 e sa le schimb :finger: ).

 

 

Numai bine si asflat uscat

George

salut o sa incerc sa te ajut in primul rand sunt din brasov si in al doilea un prieten se ocupa cu asa ceva chiar de este plastic sau fibra nr lui este0769605048 il cheama NEALA eu sper ca am putut sa te ajut numai bine :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...