rdarogeorges Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 In urma unui incedent nefricit am spart/zgariat carenele la un Ninja Zx6R din 1998. Am cautat pe forum despre cum se pot repara/lipi carenele dar problema este ca nu vreau sa ma apuc eu cu zero experienta si sa imi bat joc de carene. Intreabrea mea pentru voi este unde va reparati carenele ( ca sunt convins 100% ca toti ati avut mici accidente). Sunt sigur ca voi cunoasteti meseriasi care sudeaza/lipesc carene si de altfel vopsitori profesionist si imi puteti recomanda pe cineva unde sa imi repar carenele (care apropo costa 1500 e sa le schimb ). Numai bine si asflat uscat George Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulys Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 In urma unui incedent nefricit am spart/zgariat carenele la un Ninja Zx6R din 1998. Am cautat pe forum despre cum se pot repara/lipi carenele dar problema este ca nu vreau sa ma apuc eu cu zero experienta si sa imi bat joc de carene. Intreabrea mea pentru voi este unde va reparati carenele ( ca sunt convins 100% ca toti ati avut mici accidente). Sunt sigur ca voi cunoasteti meseriasi care sudeaza/lipesc carene si de altfel vopsitori profesionist si imi puteti recomanda pe cineva unde sa imi repar carenele (care apropo costa 1500 e sa le schimb ). Numai bine si asflat uscat George salut o sa incerc sa te ajut in primul rand sunt din brasov si in al doilea un prieten se ocupa cu asa ceva chiar de este plastic sau fibra nr lui este0769605048 il cheama NEALA eu sper ca am putut sa te ajut numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Salut, de pot ajuta incepand cu lipitul (fibra de sticla), pana la vopsit. Ai mai jos topicul meu in care vezi parerile tuturor celor care le am facut cate ceva pe la motoreta . Multumesc /index.php?showtopic=359929 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rdarogeorges Postat Decembrie 4, 2009 Autor Share Postat Decembrie 4, 2009 Multumesc pentru raspunsuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate