sailordana8 Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 Echipamentul ti-le despagubeste DOAR daca ai factura la el, altfel nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 e super haios:D id-ul ...de protectie da aveam...geaca protectie + casca.. am fost la politie la udriste am primit ordinul de reparatie, am sunat la firma asiguratoare a babei, mi-a zis sa ma prezint la ei la sediu sa fac dosarul de daune si o sa vina zilele urmatoare un constatator de la ei , acum intrebare....ce trebuie sa fac...ala constata o paguba anume si apoi trebuie dusa intr-un service pt deviz de reparatie ....ce ma sfatuiti sa fac? sa o duc intr-un service si apoi sa vina constatatorul de la asigurare acolo? ce trebuie sa vb cu cine sa vb? app mai am si geaca si casca muci ama2 si la politie mi le-a trecut pe ama2 pe ordinul ala per total ce ma sfatuiti sa fac si cu cine sa vb ce? (rog pe cei care au mai patit ,sau cei care cunosc si sunt in cunostiinta de cauza sa raspunda) te duci la/vine nenea de la asigurari are un deviz - pe care incele sa scrie - fiecare componenta in parte (nu fi timid baga tot ce prinzi - zgarieturi - fisuri fie ca sunt sau nu de la accident) O sa te puna sa desenezi un (cuvant urat) de schita cum si ce (in cazul in care nu il ai de la politie) nu uita sa treci si echipamnetul - dar sa ai si factura pentru ele (altfel te trezesti ca mine cu buza umflata la echipament) dupa intregul deviz (este provizoriu) ar trebui sa te duci la un service autorizat (aici dai bani din buzunarul tau) sa iti faca si eu o contatare tehnica (cei de la asigurari - nu or sa iti treaca niciodata daca ai cadrul de bord indoit sau alte minuni care nu se vad) cu foita de la asigurari si cu cea de la service (daca ti-ai facut-o, nu este obligatorie) iti faci devizul de reparatie - fiecare articol cu pretul dupa ce ai luat devizul de reparatii - (este la ordinul 10000 lei) te duci la asigurator si il depui in termen de X zile trebuie sa iti comunice un raspuns cati bani si cand o sa ii primesti PS cere numere de telefoane pe unde te duci - vei avea nevoie de ele - ca sa bati la cap toti tantalaii de la asigurari - altfel se misca ca un poponeata toata treaba bine ca nu ai patit tu nimic si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 Echipamentul ti-le despagubeste DOAR daca ai factura la el, altfel nu... ete na @siro.m, rezolvare imediata. alte firme, pot da sfaturi. pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate