Eddye Postat Mai 20, 2006 Share Postat Mai 20, 2006 (editat) o sa incep eu... Si filmul pe care nu merita sa-l descarcati asa:(mai bine ma cautati pe Yahoo! Messenger ID: petrus_eddye ) (asa e in 2 bucati) filmul original ii de calitate buna... ID: petrus_eddye pozele mici is luate din filmul original!! mai multe poze gasiti aici: /index.php?showtopic=45123 Editat Mai 20, 2006 de Eddye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 ziceai ceva de genu " nu luate de la altii ". aia cu motoru' burn-out-ul ala tu ai facut ? ... aaa... as zice ca acolo a explodat motoru' dar... cine shtie ce poze(trucaje) de pe la hollywood o fi si ala.... bv... esti bun... eu deabia il ridic in wheelie. la cerculetze si burn-out ma descurc binishor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eL3x Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 ... Slabut sincer Uitativa la video-ul ista >>> DOWNLOAD sunt niste baeti din orasul meu (sunt in franta) istia fac STUNT adevarat . Ila cu motocicleta roz a mers 1 kilometru pe roata din spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddye Postat Mai 28, 2006 Autor Share Postat Mai 28, 2006 (editat) da...burnoutul e original, nu facut de altcineva, motorul e mai mare de 50 cmc ... Slabut sincer Uitativa la video-ul ista >>> DOWNLOAD sunt niste baeti din orasul meu (sunt in franta) istia fac STUNT adevarat . Ila cu motocicleta roz a mers 1 kilometru pe roata din spate Pune cateva poze cu tine....scheme facute de TINE! Editat Mai 28, 2006 de Eddye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eL3x Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 ... Slabut sincer Uitativa la video-ul ista >>> DOWNLOAD sunt niste baeti din orasul meu (sunt in franta) istia fac STUNT adevarat . Ila cu motocicleta roz a mers 1 kilometru pe roata din spate Acum imi refac tot la motocicleta dar intro saptamana o sa ai . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddye Postat Mai 28, 2006 Autor Share Postat Mai 28, 2006 abia astept... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 pun si io filmuletul cu un prieten care a avut un moped jawa...de la el le am..lui nu ii mere netu si nu poate sa intre ca sa le puna si mi-a zis mie sa le pun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddye Postat Mai 31, 2006 Autor Share Postat Mai 31, 2006 uite si filmul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 stai asa ca iau io de la unu un moped JAWA ca al vostru...ala alb..il cumpar io...si atunci o sa ma filmez io bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate