Sari la conținut

sedinta comisiei de motocross


geo casapu
 Share

Postări Recomandate

Sambata, 5 decembrie, a avut loc sedinta Comisiei de Motocros din cadrul FRM. Primele discutii s-au axat pe analizarea anului competitional 2009, in special pe acordarea de calificative organizatorilor si pistelor de intrecere. De o mare admiratie s-a bucurat Circuitul de Motocross de la Baicoi inaugurat in acest an, care promite sa devina omologat la nivel european in viitorul apropiat. Felicitarile au fost adresate in mod direct domnului primar Cristian Statescu, prezent la sedinta, insotite de garantia din partea conducerii Motocross-ului romanesc de sprijin legal si logistic pentru ridicarea standardului circuitului.

 

Clubul din Moreni a primit aprecieri deosebite pentru rganizarea competitiiei si pentru numarul foarte mare de spectatori prezenti, desi logistica necesara pentru calificative ridicate a cam lipsit. De aceleasi lacune au mai fost atentionate mai multe cluburi si circuite din tara, cea mai importanta fiind lipsa apei la circuit necesara pentru udarea traseului si spalarea motocicletelor. Sedinta Comisiei de Motocross Bugetul pe 2009 a fost depasit cu mult, situatia cheltuielilor fiind prezentata corect de Nicoleta Olariu si Csaba Tompa. Despre venituri s-au spus cam putine cuvinte, in special cu referire la fondurile colectate de la forurile statului pe baza performantelor catorva sportivi. Am fost dezamagit sa constat ca in cele patru sedinte ale comisiilor de specialitate problema fondurilor, a sponsorilor, a marketingului, a relatiei cu mass-media au fost scoase din ordinea de zi, nefiind o problema pentru Federatie. Pentru sezonul 2010 Ciprian Popescu a prezentat propunerile primite, comasate in doua variante, care cuprind curse in Romania si Bulgaria pentru Campionatul International si cel National al Romaniei.

 

Reprezentantii cluburilor prezente au ales un nou presedinte al Comisiei de Motocross in persoana lui Octavian Sparchez (Vectra), pentru un mandat de 4 ani. Calendarul definitiv se va da publicitatii in luna februarie a anului viitor.

 

In timpul sedintei dl. Alex Culepa a facut o invitatie la cursurile de formare a antrenorilor pentru a creste valoarea pregatirii sportivilor si a echipelor. Cursurile se intind pe o perioada de 2 ani si se preconizeaza ca in maxim 4 ani cluburile care nu au antrenor atestat sa nu poata participa la intrecerile oficiale.

 

Cinste echipelor si pilotilor care reusesc sa faca performanta in conditii mult mai reduse decat cei din Europa. Meritati aplauze la scena deschisa, ceea ce se va si intampla in 19 decembrie.

post-2381-1260372904_thumb.jpg

post-2381-1260372944_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...