smen Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 saluti!am si eu o problema....am cazut cu motoru`<honda cbr 125 2005>din cauza unu`taran cu dacia care a intrat pe contrasens intr-o curba..l-am ocolit am luat-o pe pietris si mi-a fugit roata..aku`tre sa o repar si ma gandeam dak stiti vreun atelier,ceva,aproape de buzau.consecintele accidentului: motoru`:semnalizatoarele s-au dus.are cateva zgarieturi pe carena stanga+un pik crapata<dreapta e impecabila>,schimbatoru de viteze s-a dus si el.. eu:niste zgarieturi,un deget bulit si o sperietura zdravana... dak poate cineva sa-mi spuna la cat m-ar duce toate astea si mi-ar da si adresa unu`atelier aproape de buzau i-as fi recunoscator... p.s are cineva de vanzare vreo carena de honda cbr 125? bafta la toti!!!si aveti grija ..nu e nevoie sa gresiti voi ca sa patiti ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate