Admin ADMIN Postat Mai 21, 2006 Admin Share Postat Mai 21, 2006 Am primit urmatorul mesaj pe adresa forumului: Ma numesc Popescu Nicoleta si am copilarit cu motociclistul care se numeste Cojocaru Marian in varsta de 25 ani. Am fost la locul accidentului din data de 20.05 2006 de pe Mihai Bravu cu Racari, am vazut si constatat urmele de frana si insemnele politiei cu creta de unde reiese clar ca este absolut nevinovat. Este cumplit ce se intampla. Va fi depus luni 22.05.2006 la capela cimitirului Marcuta din Soseaua Pantelimon, sector 2. Va asteptam sa il conducem pe ultimul drum. Dupa parerea voastra, o distanta de peste 10 metri liniari rectilinii de frana ramasa pe carosabil cam la ce viteza se rezuma? Turatiile de 9000 la care a ramas blocat turometrul nu cumva in momentul impactului motociclistul a actionat involuntar accelerati? Va rog raspundeti ca si cunoscatori astept raspunsurile voastre pe adresa de e-mail bbnico2007@yahoo.com. Este tragic ce se intampla, un suflet atat de tanar sa plece dintre noi va asteptam daca puteti sa il conducem pe ultimul drum! Va multumesc si astept raspunsurile voastre la adresa de mail de mai sus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin ADMIN Postat Mai 22, 2006 Autor Admin Share Postat Mai 22, 2006 Salut, Stim ca exista un topic cu aceasta tema, dar am considerat ca este mai bine ca mesajele Nicoletei sa nu se piarda in multitudinea de pagini deja existente acolo. Sunt Nicoleta prietena lui Marian! Multumim de condoleante dar este prea crud asa ceva si prea dur pt a realiza ca nu mai este cu noi! Va rugam sa il insotiti pe ultimul drum sunt sigura ca si-ar fi dorit! Nu va mai fii depus la capela bisericii Marcuta ci va fi adus acasa pe CALEA MOSILOR NR 288 IN SPATE LA BCR CEEA CU ARHITECTURA MAI CIUDATA.Daca doriti sa il conduce odata cu noi pe ultimul drum chiar daca este dureros va asteptam ma puteti contacta la nr de telefon 0726719559.VA RUGAM SA VA GANDITI CA MOTOCICLETA A FOST CEA MAI MARE FERICIRE A LUI MARIAN CHIAR DACA A DURAT DOAR O ZI SI SUNTEM SIGURI CA I-AR PLACEA SA AUDA PT ULTIMA DATA ZGOMOTUL DE MOTOR! VA MULTUMIM! ASTEPT RASPUNSURILE VOASTRE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin ADMIN Postat Mai 22, 2006 Autor Admin Share Postat Mai 22, 2006 Ne-am dori din tot sufletul sa puteti veni cu motocicletele sa il conducem! Pt ultima data sa auda zgomotul motocicletelor sa ii facem o parada asa cum sunt sigura ca si-ar fi dorit! Inmormantarea va avea loc maine 23.05.2006 la cimitirul si biserica Marcuta la ora 14. Cimitirul se afla pe soseaua Pantelimon vis-a-vis de spitalul Sf.Pantelimon! V-as ruga daca puteti si doriti sa il conducem impreuna pana acolo, sa veniti maine la el acasa si sa il conducem cu parada de motociclete pana acolo! Daca doriti va asteptam maine la ora 13 in strada Calea Mosilor nr. 288, bloc 32, sc 1, etj 9, apartament 35, sector 2, mai exact langa bcr-ul de pe Calea Mosilor colt cu strada Vaselor (blocul are la parter un centru Cosmote, intrarea se face prin spate). Va multumesc din suflet si sper sa veniti sa faceti ceva ce a iubit mereu! Era fericirea lui plimbatul cu motorul numai ca acesta fericire euforica la el a durat doar o zi! Sunt sigura ca si-ar dori sa auda motocicletele pt ultima data chiar daca nu le poate vedea sunt sigura ca simte pt ca sufletul lui a ramas cu noi si asa va fi mereu, nu ne va parasi decat fizic! Oricum acum cuvintele sunt de prisos! Va multumesc enorm, nu am cuvinte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Inca o data RIP. A murit pentru o pasiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin ADMIN Postat Mai 25, 2006 Autor Admin Share Postat Mai 25, 2006 famila lui marian are nevoie de ajutor si martori pt ai putea face dreptate!marian este baiatul care a murit nevinovat in accidentul de pe mihai bravu in dimineata zilei de sambata in data de 20.05.2006!va rugam din suflet contactati-o pe mama lui la numarul de telefon 0722191906!numele ei este cojocaru domnica!durerea mamei lui familiei si tuturor prietenilor este inexplicabila! AVEM NEVOIE DE AJUTORUL CELOR CARE SPUN CA AU VAZUT CATE CEVA!orice indiciu sau martor sau orice lucru aflat in plus este o arma impotriva criminalului care l-a luat pe marian dintre noi nevinovat!intelegeti va rugam avem nevoie de ajutorul vostru pt a face dreptate si al scoate pe marian la lumina!sunt sigura ca sufletul lui nu isi va gasi linistea pana nu va fi facuta dreptatea!SA IL AJUTAM eu il cunosc de foarte mult timp si stiu ca si el ar fii procedat la fel indiferent ce sau cu cine s-ar fi intamplat o astfel de tragedie!ar fii luptat pana ar fi facut dreptate!astept sa o contactati pe mama lui pt a putea fii si ea mai linistita ganditi-va ca daca i se face dreptate atunci si mama lui va fii mai linistita!va multumesc din suflet si sper sa fiti deacord sa ne ajutati sa ii facem dreptate lui Mari pt ca avea un suflet prea bun si era prea iubitori de oameni pt al lasa in umbra si ai nu face dreptate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate