lazar_viorels Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Am o dilma,poate ma puteti lamuri,pistonul de la TULA are o gaura in el si nu stiu unde trebuie sa vina pe admisie sau pe evacuare ,daca vine spre evacuare bolturile cad pe admisie.multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Am o dilma,poate ma puteti lamuri,pistonul de la TULA are o gaura in el si nu stiu unde trebuie sa vina pe admisie sau pe evacuare ,daca vine spre evacuare bolturile cad pe admisie.multumesc anticipat Foarte simplu poti sa te lamuresti singur pune pistonul in cilindru si vezi ca bolturile pt fixarea segmentilor sa nu fie in dreptul ferestrei dar cred ca vine catre fereastra de admisie Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Am o dilma,poate ma puteti lamuri,pistonul de la TULA are o gaura in el si nu stiu unde trebuie sa vina pe admisie sau pe evacuare ,daca vine spre evacuare bolturile cad pe admisie.multumesc anticipat la admisie man,ala e orificiu de supraalimentare. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazar_viorels Postat Decembrie 23, 2009 Autor Share Postat Decembrie 23, 2009 multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate