Mark81 Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 Eu tocmai am luat niste Pirelli..m-am bucurat la un pret mic si acum sunt plin de draci. Am incercat aproape 40 min pun mousse-ul pe fata si pur si simplu nu intra pe janta. Cand l-am bagat in cauciuc, a ramas o bucla afara, parca ar fii fost pt diametru de 23 inch. In fine, cum necum l-am indesat in cauciuc, dar nu intra cauciucul cu mus in el pe janta. Oricat l-as forta, face mussul baloane de zici ca e umflat cu aer. Maine incerc la doua maini dar chiar daca intra, cauciucul va fi beton. Cred ca pun camera si-l scot la vanzare. Alte marci ati incercat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 Eu tocmai am luat niste Pirelli..m-am bucurat la un pret mic si acum sunt plin de draci.Am incercat aproape 40 min pun mousse-ul pe fata si pur si simplu nu intra pe janta. Cand l-am bagat in cauciuc, a ramas o bucla afara, parca ar fii fost pt diametru de 23 inch. In fine, cum necum l-am indesat in cauciuc, dar nu intra cauciucul cu mus in el pe janta. Oricat l-as forta, face mussul baloane de zici ca e umflat cu aer. Maine incerc la doua maini dar chiar daca intra, cauciucul va fi beton. Cred ca pun camera si-l scot la vanzare. Alte marci ati incercat? Michelin cu dimensiunea fix pe cauciucuri. 140x80x18 si 90x90x21. M-am riscat si le-am pus singur. Total timp montaj fata + spate - o ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 Este topic aici: /index.php?showtopic=183733 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate