iulian_florea Postat Februarie 25, 2004 Share Postat Februarie 25, 2004 A venit vremea sa ma apuc de treaba.Cea mai naspa treaba care trebuie rezolvata este oala de amb la care s-a tocit o bucsa.Bani de o oala noua nu am si vreau sa fac una la vreun meserias.Bucsa e de bronz si o vreau repede facuta.Stiti pe cineva in afara de Teodoresti care se misca cam greu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meyndt alex Postat Februarie 28, 2004 Share Postat Februarie 28, 2004 te referi la bucsa prin care sta ambreiajul pe axul lui ? daca da nu poti sa intepenesti ambreiajul, adoptand o alta metoda de exemplu cu o tabla din cupru incalzita, asezata inre axul ambreiajului si bucsa uzata ? nu este cea mai buna si eleganta metoda, dar am vazut chestia asta facuta la multe MZ-uri vechi, si nu aveau problema de genul sa patineze ambreajul pe ax numai bine alex meyndt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Martie 3, 2004 Autor Share Postat Martie 3, 2004 Am rezolvat problema pana la urma la Teodoresti. Au facut-o intr-o zi numai si a fost si ieftin. Pt cei cu problema asemanatoare:nu merita sa cumparati o oala noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate