Vizitator iuiu Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 buna ziua. am o nelamurire la faza cu pinioanele de la scuter (MOTOR MINARELLI) am gasit de cumparat aceste pinioane dar nu inteleg care e faza cu raportul dintre ele ex: Raport 14/41(1:2.93) eu am mai multe tipuri de pinioane pinionul mai mic..am doua tipuri : 41 dinti si 43 imi poate zice cineva care e diferenta...dintre acesti dinti care e pt forta,viteza,sprint? si aceli 14 care e in raport...de unde e scos? am gasit mai multe tipuri de pinioane de cumparat 15/41 13/41 14/41 care cum e functioneaza? astept un raspuns. multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 nu mai scriu ca este mult de scris,dar iti dau linkul: http://www.scuterclub.ro/forum/index.php?showtopic=1498 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate