owene Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 de la carb. nu primeste benzina pe circuitul principal. joaca-te cu socul, si vezi cum merge. Daca socul ajuta, nu e compresie si alte dandanale, e circuitul principal din carb. E usor de verificat, vezi daca e asa. Ontopic: Nu mai va agitati ca "are asigurare RCA". asigurarea RCA nu se transmite la vanzare-cumparare; Vechiul proprietar cu RCA-ul merge la firma de asigurari si cu contractul de vanzare-cumparare + hartia de la fisc ca e radiat de pe el, si firma de asigurari ii da banii in cont proportional cu lunile neincepute. Eu am facut asa, si in 3 sapt mi-au intrat banii. Daca vanzatorul nu face asta, e cadoul lui pentru asigurator, ca cumparatorul trebuie sa-si faca RCA cu numele lui. ITP da, daca e valabil, asta se transmite, deci e amanunt "bonus" dar faptul ca are RCA nu e "bonus" deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate