Raffaeloooo Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Asta e scuteru meu ....sunt foarte multumit de el......i-am facut unele modificari:)....i-am pus decaluri,neon,curea de transmisie sport(god year) etc:)........dar totusi vreau sa il vand pt ca am luat A1 si vreau si eu ceva mai mare.....de 125cc:X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 (editat) Editat Martie 22, 2007 de yOCorni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Daca titlul topicului este "POZE CU SCUTERELE NOASTRE" eu inteleg ca trebuie sa atasam foto cu jucariile noastre nu numai sa le prezentam pt prima data . Am sa mai adaug si eu cateva in care vreau sa ilustrez cum arata un scuter fabricat in '99 (desi a fost vandut pt prima data in '02) curat si imbalsamat printre care si altele ce imi marcheaza aniversarea de 5000km acum 2 saptamani. Asfalt uscat si salutari cu farul tuturor...cat mai multi km alaturi de trotifaxurile voastre (BAU!) (Happy Km day!) (mica adunare de sambata la care n'a lipsit nici Radu46) moi (in prezent) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Daca titlul topicului este "POZE CU SCUTERELE NOASTRE" eu inteleg ca trebuie sa atasam foto cu jucariile noastre nu numai sa le prezentam pt prima data . Am sa mai adaug si eu cateva in care vreau sa ilustrez cum arata un scuter fabricat in '99 (desi a fost vandut pt prima data in '02) curat si imbalsamat printre care si altele ce imi marcheaza aniversarea de 5000km acum 2 saptamani. Asfalt uscat si salutari cu farul tuturor...cat mai multi km alaturi de trotifaxurile voastre (BAU!) (Happy Km day!) (mica adunare de sambata la care n'a lipsit nici Radu46) moi (in prezent) tre sa recunosc ca ai cel mai frumos sr de pe site model mai vechi . esti superstar frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 OH DAH trebe sa recunosc ca imi lacrimeaza ochii de atatea blitzuri!!! Ms omule de aprecieri si mai arata'ne si noua din bestiutele matale... Insa spre deosebire de mine tu ai cel mai frumos Runner si CBR600 de pe site Aaaah si sa nu uit...DA imi pare rau ca am ratat excursia de azi 1.04.2007 ...daca ai ceva poze din excursie ataseaza si pe aici sa vaza lumea ca nu numai la capitala se fac, ci si la Buzau si pana la Siriu chiar.(pe langa big bikes d'alde DNA 50, DNA125, RS50, RunnerVX) Numai bine si sa ne auzim cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 poze de duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike_aprilia Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 ma va rog din sufletel cand va mai duceti la lacuri in paulesti chematima k io acolo stau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike_aprilia Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 sa mai pun si io o poza micuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iceman_dark06 Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 M-am hotarat sa pun si eu niste poze cu scuterul meu, cu toate ca nu mai este la fel . Acuma este in stadiul de tuning. O sa pun poze cu el si dupa ce il termin . Sper sa fie gata cat de curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 poze de la plimbarea de sambata...ms cobra pt poze:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 hai mah nu mai are nimeni poze?? na ma poze ..sunt facute cu FIXU PS de unde ai ma cric lateral ca vreau si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Sal .. pun si eu poze cu scuteru meu aprilia sr www ...! nu stiu cat fuge da eu am prins 82-83 cu 2 pe el , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike_aprilia Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 pozele aste a snt facute innainte de intalnirea moto de marti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike_aprilia Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 am vrut sa vad ce e in el .Mai am 3 poze dar nu sunt reusite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike_aprilia Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 burnout - io cu gopop http://mkevip.hi5.com/friend/video/display...nerId=107020795 http://mkevip.hi5.com/friend/video/display...nerId=107020795 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Poze mai clare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 (editat) Sal .. pun si eu poze cu scuteru meu aprilia sr www ...! nu stiu cat fuge da eu am prins 82-83 cu 2 pe el , Poze mai clare Plate 67X79 (Posteriore) Serial Number 05324 Modello SR Fabbrica APRILIA Type CICLOMOTORE The searched number-plate has been found and a denunciation of Furto has been made insertion date01/03/2007 to STAZ.CC CREMONA province CREMONA(CR) Si acum sa pun si eu cateva poze cu scutere neciordite... Si cateva casti... Editat Aprilie 15, 2007 de yOCorni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jetforce Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 hai sa ma dau si eu mare cu al meu peugeot jetforce tdsi 50 cmc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spitza Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Piaggio Nrg Mc2 SportSeries,cu noile oglinzi de carbon si cu griul vopsit de la faruri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dewoo Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Salut tuturor va prezint Nu cel din urma Harley-Davidson Junior Raccing...super tare cred ca este singurul din tara .... Viteza exprimata in mp/h ( 60mp/h ) viteza maxima si mers constant... ma inteleg foarte bine cu el il ador Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k1d Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Sal tuturor...va voi prezenta "monstruletul meu"Pocket Bike ...viteza maxima cu aproximatie 60km/h.. 49cc 30 kg...las pozele sa vorbeasca.. Frate ce motor ai pe Harley Davidson Junior...am vazut si eu unu de aproape....e frumos dar totusi 60 mp/h e ceva...la 49cc..ai NOS pe el ..bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 dupa ce mi-am vandut mbk-ul,,,dupa lungi cautari,,,mi-am luat un Piaggio NRG MC3...... ....cu injectie,radiator,toba sport......prinde 100..... ...sper sa merg cu el cati mai multi km fara incidente......bafta dupa ce mi-am vandut mbk-ul,,,dupa lungi cautari,,,mi-am luat un Piaggio NRG MC3...... ....cu injectie,radiator,toba sport......prinde 100..... ...sper sa merg cu el cati mai multi km fara incidente......bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otrofin Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Piaggio X9 250 Evolution... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 poze noi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otrofin Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 ok, poze noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate