al_locului Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Salut! Se poate ca motorul dominatorului sa tacane din cauza intinzatorului de lant de distributie? Sa va arat ce am gasit cand am desfacut capacul cilindrului: 1. Am incercat sa intind arcul intinzatorului, dar degeaba, nu se intampla nimic! Am luat jos intizatorul si arcul pare sa fie "lucrat", indreptat Am cautat pe net si arata astfel: In ce se sprijine capatul arcului. In interiorul chiuloasei, unde se monteaza arcul ii zgariat Este normal? Mentionez ca tacanitul era aritmic! Mesaj completat Zgarieturile de pe chiuloasa sunt normale, se fac in momentul in care pui intinzatorul in loc! Am schimbat arcul, acum lantul este intins, maine refac reglajele la supape, si...sper sa fie ok! Adi Mesaj completat Salut! Inca tacane! M'am hotarat sa desfac motorul, sper sa nu am surprize! Sfaturile sunt bine venite! Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate