BGS Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 dupa mine clasa OLD BOYS de la 40 ani. am mai spus-o. pai ce la 35 ani esti OLD BOYS sau OLD GIRLS. Andreea ce ta faci cand treci de 35 ani? la ce categorie te incadram? ATENTIE: nu sunt de acord cu aceasta denumire OLD BOYS( baieti batrani) ce urat suna PROPUN: Veterani!!!!!!!!!!!!!!!!! neaos romanesc e mai simplu si pt fica-mea sa spuna la scoala ca tatal ei merge la Veterani( de razboi) ha, ha , ha glumesc cip de acord ca 35 de ani e prea devreme pt. o clasa separata !!!! si intr-adevar old boys suna cam ..... prea OLD parca OPEN, PROFI si 40 PLUS ar suna mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 parerea mea: 35 ani la prietenesti si 40 la cele cu pretentii numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate