mah Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 vand zundapp ks 600 1940...motocicleta e in stare foarte buna aproape originala in totalitate...trebuie sa mi termin harley ul si am decis sa abandonez proiectul zundapp 1940 poze mai vechi si mai noi Mesaj completat vand zundapp ks 600 1940...motocicleta e in stare foarte buna aproape originala in totalitate...trebuie sa mi termin harley ul si am decis sa abandonez proiectul zundapp 1940 poze mai vechi si mai noi pretul e de 6800 euro nu are atas o sa pun cat de curand poze cu starea actuala Mesaj completat sa nu se inteleaga gresit, motocicleta este o foarte buna baza de restaurare,aproape completa Mesaj completat inca e de vanzare 6500 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha1 Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 alte poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Ma bag in seama aiurea. Poti pune o poza cu Harley-ul La care lucrezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mah Postat Iunie 11, 2010 Autor Share Postat Iunie 11, 2010 ok,poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate