guitz Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 Am un Aprilia SR 50 modelul nou (din 2007) si tocmai am dus carenele la vopsit. Am tot cautat pe net stickere sau sabloanele la stickere si nu am gasit nimic. Nu si-a facut pana acum cineva stickere? Nu imi poate spune cineva unde as putea gasi ? Cu sablonul m-as duce la tipografie, nu e asta o problema. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 salut, Eugen face si are stikere originale de niste ani buni: 0761.592.602 sau id mes: lupeugen@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guitz Postat Februarie 10, 2010 Autor Share Postat Februarie 10, 2010 salut, Eugen face si are stikere originale de niste ani buni: 0761.592.602 sau id mes: lupeugen@yahoo.com mersi, am sa-i dau un email azi sa il intreb daca are sabloanele de la Sr modelul nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate