el_nynios Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 sall....stie careva ar merge set motor de 250cc pe motor de 150 se potriveste a incercat cineva ....si piese de mz pe unde se gasesc la noi as avea nevoie ...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 Salut! Nu cred ca se potrivesc dar chiar daca s-ar potrivi, pe ambielaj l-ai intrebat daca lui ii convine jmecheria? Nu de alta, dar sa nu ii dea sangele la nas dupa prima mie de km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 Nu se poate a) diametru interior nu se potriveste, prezoane(ti s-a mai zis) b ) Cred ca nici cilindrul de 250, destul de masiv, nu-ti incape sub cadrul de 125 c) Rezistenta cadrului - motor de 250 pe cadru de 125 d) rezistenta RAR-ului - motor de 250 pe cadru de 125. Sper ca nu vrei sa circuli ilegal cu motor de "125". Acum cum esti in acte? "125"? Da' de ce vrei sa pui set de 250 cand poti sa pui set de 300? De la 250 la 300 nu schimbi nici carburator nimic, numai cilindru, piston si segmenti. Iti dai seama ca la 300cc in 2T esti ca 600cc in 4T, esti ca Transapu' cu cadru de 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Februarie 23, 2010 Autor Share Postat Februarie 23, 2010 cam asa e ..am inteles ideea vazusem o discutzie pe forum MZ brothers si am intrebat eu oricum circul ilegal ca nu e inscrisa ...multumesc de recomandari .....apropo o jawa cu acte pe undeva ???stiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate