razvyn Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 In urma unei maine nepricepute care si-a bagat nasu pe unde nu trebuie m-am ales cu un motor care nu mai trage, moare si nu sta la relantiv.Ma gandesc ca ar trebui reglat avansu pentru ca stiu ca s-a umblat la el...dar cum se face? Mi-ati putea da cate-va sfaturi ...va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexchopper Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 In urma unei maine nepricepute care si-a bagat nasu pe unde nu trebuie m-am ales cu un motor care nu mai trage, moare si nu sta la relantiv.Ma gandesc ca ar trebui reglat avansu pentru ca stiu ca s-a umblat la el...dar cum se face? Mi-ati putea da cate-va sfaturi ...va rog ia legatura cu Ilarie pe forum. El se pricepe la Jawa si iti poate da un sfat. Numai bine!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawa_dog Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 cauta ca exista un post cu manuale pt mai multe tipuri si modele de motociclete printre care si de jawa se 350 si 634 si 638 si ......toate, asta daca crezi ca te descurci la mecanica cu toate ca o sa trebuiasca sa inveti (asta e blestemu nostru-proprietarii de comuniste) daca nu vezi ca sunt destui care se pricep la reparat si chiar bine motociclete chiar si comuniste, ce sa faci toti trebuie sa mancam o paine eu de exp am duso la mao_san vezi ca are un topic aici la service sunt foarte multumit cu toate ca inca nu a terminat-o, mai are nevoie de un releu si am inteles ca nu e nici scump. uite am gasit : www.motorlife.ro/motociclete/jawa/cum_sa.htm sau ramane sa o duci la cineva care stie exact ce are de facut la ea si mult mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smokefield Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 "In urma unei maine nepricepute care si-a bagat nasu" acu depinde si cat de mult a bagat mana..sau nasu..sau....whatever - ca poate e din carburator - subalimentat/mizerie/infundat - robinetu e deschis bine ? ...eu stiu -sunt destule chestii la care te poti uita pana sa umbli la motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate