black_rider Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 salutare tuturor!sint nou pe forum..si totusi vechi( am folosit pina acum ceva vreme un alt nick ).nu demult am achizitionat un motor la care visam demult, si anume o honda vtx1300, fabricatie 2005. este cel mai nou motor pe care l-am avut si ma declar pe deplin multumit de el.am reusit sa fac si cateva plimbari cu ea, atat cat mi a permis vremea care vad ca si bate joc de noi rau de tot. ce sa va zic? in speranta ca odata si odata va veni vremea frumoasa, va urez la toti un sezon linistit, fara incidente, si cat mai multi km! RIDE SAFE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PUTZUBIKER Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 SA-TI TRAIASCA MONSTRUL MULTE SUTE DE MII DE KM. SI SA AVETI PARTE DE MULTA AVENTURA IMPREUNA.... SA AI GRIJA MAXIMA DE E A SI EA VA AVEA DE TINE....ASFALT USCAT DOAR SUB GUME...THEO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hysaf Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 (editat) Gutumane sa te bucuri de ea maxim,ca tare bine iti sade calare pe ea!Alin Editat Aprilie 11, 2010 de hysaf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate