free fly Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 simt nevoia unui asemenea topic... ca vreau sa ma plimb si n-am cu cine. pt mine o iesire insemna minim 300km, si nici aia nu o consider plimbare.... ideea e ca in zona noastra nu gasesti un traseu frumos (cu curbe) si asfalt bun, un treseu care pote fi facut intr-o zi. daca vrei sa simti ceva, cel mai la indemana e cheia/ siriu ...sighisoara. am facut treseul asta de 2 ori anu' trecut si sunt 500km c-ta -sighisoara (pe cheia) / 500km c-ta -sighisoara ( pe siriu) in 2 zile. Nu merg ca un dementul. zic eu ca merg cum ar tb sa merg cu un motor ca asta -cbr1100xx -( zicea unu si mi-a placut :" nu mi-am luat parasuta sa sar de pe bordura"). Nu sunt rossi si nici nu ma dau zmeu ( nu le am cu o rota si basini de genu asta) nici n-am ajuns la nivelul sa pun jenunchii jos (asta ca n-am slidere ) Am deschis acest topic in speranta ca sunt si altii ca mine. In vara asta ma dau singur ca am nevasta gravida, si amanta inca nu mi-am gasit. Aaaa si nu sunt gay (baietii cu intentii ascuse sa se abtina ...nu cedez). Rog admin sa sterga tot ce e pe langa subiect, si sa puna topicul sus sa se vada. 0727 777.059 Bogdan Cine se baga week 27-28 martie la o plimbarica? Mesaj completat curaj week 3-4 nu pot stau cu familia de paste week 10-11 Aprilie ? Mesaj completat Insist ----- Oare sunt unicat? Bani nu va dau, si nici alte bunuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 (editat) Rog admin sa sterga tot ce e pe langa subiect, Oare sunt unicat? hm, oare tot ce s-a scris a fost pe langa subiect , ce admin bai nene mai stii, poate esti unicat nu prea mai iese lumea la plimbare, vezi topicul meu ... Editat Aprilie 2, 2010 de stifferu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate