massab Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 azi pe la ora 21:30 am plecat eu shi cu un amic pe un Suzuki Dr 650 sa dam o tura de oras. Am umblat tot orasul si cand sa ne intoarcem acasa; in 7 noiembrie la intersectia cu strada care duce la weekend un cioban ca altfel nu-l pot numi a vrut sa vireze stanga taindu-ne calea fara a acorda prioritate. am intrat in el la o viteza de 40-50 km/h scuza lui a fost ca nu ne-a vazut dar noi : motorul spart de nu e adevarat, soferul (Remus) luxatie la piciorul stang si pana acum o noapte de petrecut in spital poze cu el nu am dar va arat cum arat eu ca pasager casca soferului sparta bucati eu ( Sabin) fara casca o groaza de julituri si multumesc domnului ca am scapat doar cu atata. atentie marita ca astia iar au iesit la vanatoare cu conservele lor recunosc vina : nu am avut casca , si nici echipament dar soferul cu echipament shi cu casca si e mai grav decat mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 recunosc vina : nu am avut casca , si nici echipament dar soferul cu echipament shi cu casca si e mai grav decat mine Facand abstractie de restul topicului,DACA ITI CRAPAI CAPUL,mai conta ca pilotul era mai grav cu tot cu echipament? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
graurcristi Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 Nu te supara insa cand dai o tura prin oras iei o casca de undeva.Inteleg cazurile de forta majora cand o persoana trebuie transportata din un loc in altul si nu exista o casca(iar atunci mergi extrem de incet si pruent) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate