murano Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Am pus bateria,am verificato e plina.Si nu am curent nicaieri in scuter/motor.La o Cagiva.De la ce poate fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 buna ziua domnule Murano va invit in service-ul Cagiva pt o constatare. daca este vorba de o constatare rapida nu te costa nici un ban. ce spui? Paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 pai ia tot circuitu electric de la baterie spre moto si verifica-l. bornele .. sunt oxidate ? fac contact? sigurantele : sunt arse/sarite etc ? contactul, face contact corect ? daca sigurantele sunt intregi, contactul pus si functional, ar trebui sa ai curent in instalatie macar pentru claxon/far/semnal poti sa verifici si daca ai un scurt cu un ampermetru. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
murano Postat Martie 22, 2010 Autor Share Postat Martie 22, 2010 as veni eu in sediul Cagiva da is din Radauti,Sv.Baterie tin sa mentionez ca e noua.Trebuie sa ma apus la masurat si cotrobaity toate firele.La astea de 50 au sigurante?Eu nu am gasit nicaieri.Nici in cartea tehnica nu am vazut.Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate