oresti m h Postat Martie 7, 2004 Share Postat Martie 7, 2004 MH'ul meu primeste ultimu racnet Michelin Pilot,cu cuie(de 15). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Martie 7, 2004 Autor Share Postat Martie 7, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Martie 7, 2004 Share Postat Martie 7, 2004 chiar ca e tehnologie romaneasca autentica pacat de cauciuc ca era nou sa auzim numai de bine si cat mai putine evenimente de tipul asta( poate in felul asta fiecare care gaseste un cui pe jos o sa-l bage in buzunar ca e mai bine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Martie 7, 2004 Share Postat Martie 7, 2004 Moooamaaa Oresti, da esti superciumegastar cum l-ai ,,agatat". Nu stiu cum sfantu` ai reusit s-o comiti asa tare insa esti cool bro. :) P.S. Sigur nu e mana lui Coxanu` pe-aicea? Ca parca ii recunosc stilu`... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Martie 9, 2004 Share Postat Martie 9, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siscrew Postat Martie 10, 2004 Share Postat Martie 10, 2004 pe mine m-a dat gata exprimarea lui Duke. n-am mai auzit expresii din astea de cand am fost s-o duc pe sor-mea la scoala. (clasa a 7-a). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Martie 10, 2004 Share Postat Martie 10, 2004 pe mine m-a dat gata exprimarea lui Duke. n-am mai auzit expresii din astea de cand am fost s-o duc pe sor-mea la scoala. (clasa a 7-a). duke kiar este in clasa aia... sa nu spun cate pungi cu diferite cadoaie a dus la profesoare sa ajunga acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate