Reverse Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 Motzoi, ti-ai luat sportiva ca sa mergi incet? Serios vorbind acum, din perspectiva mea, degeaba iti iei superspeed daca nu o conduci agresiv ( a nu se citi repede/cu viteza ). Doar asta e scopul construirii ei: sa fie un motor care sa-ti ceara sa o tii in ture mari, sa franezi brusc, sa auzi sunetul ala de la discuri si sa o apleci. Sa tragi de acceleratie nu inseamna neaparat viteza... Adica aia 60-70 km/h cu care mergi prin oras ii poti atinge in 10 secunde, schimband la 5000 sau sau ii poti ajunde in 2-3 sec intr-a 3-a la 10 000, cum iti cere motorul, nu? Nah... nu stiu de voi... dar eu de asta am optat pt sportiva... ca altfel imi luam ceva comod, sa nu ma doara toate incheieturile dupa 2 ore de mers. R.ide I.n P.eace ON-TOPIC: MITO-i mai tare, ca e mai ieftina la mana a 2-a! Ce zgomot auzi tu de la ce discuri?? si in a 3a la 10mii ai 60-70?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motzoi Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 Motzoi, ti-ai luat sportiva ca sa mergi incet? Serios vorbind acum, din perspectiva mea, degeaba iti iei superspeed daca nu o conduci agresiv ( a nu se citi repede/cu viteza ). Doar asta e scopul construirii ei: sa fie un motor care sa-ti ceara sa o tii in ture mari, sa franezi brusc, sa auzi sunetul ala de la discuri si sa o apleci. Sa tragi de acceleratie nu inseamna neaparat viteza... Adica aia 60-70 km/h cu care mergi prin oras ii poti atinge in 10 secunde, schimband la 5000 sau sau ii poti ajunde in 2-3 sec intr-a 3-a la 10 000, cum iti cere motorul, nu? Nah... nu stiu de voi... dar eu de asta am optat pt sportiva... ca altfel imi luam ceva comod, sa nu ma doara toate incheieturile dupa 2 ore de mers. R.ide I.n P.eace ON-TOPIC: MITO-i mai tare, ca e mai ieftina la mana a 2-a! este limitata...si da imi place sa nu o forjez...am mila..fiecare face ce vrea cu motoru lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate