janel Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 (editat) N-aÂş fi crezut că pe o insulă de la tropice care jumate este deÂşertică o să găsesc un circuit de motocros cum doar la mondialele de motocros am mai văzut. Adică mă aÂşteptam la surf, că da, când sunt furtuni în Atlantic, valurile ce bat plajele insulei sunt perfecte pentru surf. Mă aÂşteptam la enduro, Âşi da, sunt mulți enduriÂşti pe Tenerife. Dar nu credeam că găsesc un circuit de motocros, nu mă aÂşteptam să fie Âşi o etapă din Campionatul Național al Spaniei aici Âşi nici nu credeam că piloți care se dau la mondiale, precum Carlos Campano Âşi Jonathan Barragan, o să fie din nou în bătaia obiectivului meu. Aici, în insulele Canare. Cursa a avut loc duminică, 28 martie, pe circuitul din San Miguel de Abona, oamenii s-au ținut la secundă de program, aspersoarele au funcționat în fiecare pauză dintre manÂşe Âşi totul a mers ca uns. Barragan a câÂştigat cum era Âşi de aÂşteptat, mulțimea în delir, cupele faine (s-a văzut că au sposori bogați, chiar de-i criză), ce mai, bestial. Sentimentul ce ți-l dă prezența la o astfel de competiție? Neprețuit. Puteți citi mai multe de la cursă aici. Editat Martie 30, 2010 de janel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate