bodox2 Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 am scapato jos... am modelat toba si stricat niste plasticuri... avem casco in iasi nu asi vrea sa o duc la gold and platin care am inteles ca is reprezentantii pt ca am auzit multe treburi urate si m-au suparat si pe mine cand am mers pentru schimbu de ulei si filtru dupa terminarea rodajului cand m-au trimis la plimbare dupa ce am insistat foarte mult sa fiu de fata cand se lucreaza la jucaria mea deci... daca stiti ce am de facut, va rog sa ma ajutati si cu detalii vineri vine de la asigurare sa constate stricaciunile de unde fac rost de un catalog cu partile motocicletei ca sa stiu ce trebuie comandat, sa o duc intr-un service si sa se ocupe ei sa caute catalog cu parti si sa comande sau sa ma ocup eu ? am o suspiciune ca amortizoarele fata nu mai sunt perfect paralele, bineinteles ca vreau sa rezolv si treaba asta... e o problema grava ? e greu de rezolvat ? sa o duc totusi acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate