Adi_RS Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 salut m-ar interesa de unde pot achizitiona pt un rs 125 si un pret informativ : *suport numar inmatriculare +semnallizari *POWER VALVE *Pedalier dreapta *oglinda stanga *angrenaj cablu kilometraj fata ( chestia de pe axu rotii fata unde intra cablu de kilometraj ) Care aveti informatii despre asa ceva sau stiti de unde as putea face rost de asa ceva HELP ME PLZZZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 arunca troaca aia, sincer! sigur ai luat-o la mana a doua cu stricaciunile astea sau le-ai facut tu! in orice caz e numai buna de dat la fier vechi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi_RS Postat Iunie 23, 2006 Autor Share Postat Iunie 23, 2006 salut....de ce zici ca e troaca ? am luat-o din germania in stare f buna dar am avut accident saptamana asta...s-o dau la fier vechi si sa-mi iau R6 sa-l conduc cu a1 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 scuzele mele, am crezut ca ai luat-o asa! totusi.. cum dreq sa se strice power-valve-ul de la accident? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi_RS Postat Iunie 23, 2006 Autor Share Postat Iunie 23, 2006 Nu are power valve fiindca ii limitata la 100 kmh si imi trebuie pt delimitare....doar celelalte s-au dus la accident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate