Mark81 Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 (editat) Bibanu si cu mine 11.04.2010 Am plecat tarziu din pucioasa, pe la 12, iar dupa 40 min de mers ne-am intors sa facem mici reparatii. Bibanu a trebuit sa-si stranga ghidonul iar eu toba finala. Chiar si asa am reusit sa iesim in creasta masivului Leaota. Vremea nu a prea tinut cu noi, dar locurile au fost foarte frumoase. Noi iesim in fiecare weekend cu plecare din pucioasa(cateodata si in timpul saptamanii) asa ca daca sunteti amatori puteti sa ma contactati, se impune totusi un nivel mediu de cunostinte (fara pamant de flori) Data viitoare luam si aparat de pozat Mark 0722190813 Editat Aprilie 14, 2010 de Mark81 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilotunebunu Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Bibanu si cu mine 11.04.2010Am plecat tarziu din pucioasa, pe la 12, iar dupa 40 min de mers ne-am intors sa facem mici reparatii. Bibanu a trebuit sa-si stranga ghidonul iar eu toba finala. Chiar si asa am reusit sa iesim in creasta masivului Leaota. Vremea nu a prea tinut cu noi, dar locurile au fost foarte frumoase. Noi iesim in fiecare weekend cu plecare din pucioasa(cateodata si in timpul saptamanii) asa ca daca sunteti amatori puteti sa ma contactati, se impune totusi un nivel mediu de cunostinte (fara pamant de flori) Data viitoare luam si aparat de pozat Mark 0722190813 Super pozele tinetio tot asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate