Vizitator iuiu Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Salutare. vreau sa stiu daca cineva are sau a pus CDI racing pe scuter. ce diferenta este? si daca stie cineva cum se leaga cdi racing cu 5 pini pe motor minarelli poza atasata este modelul de CDI care il am. as vrea sa il leg pe un booster.. ma poate ajuta cineva? care fire cum se leaga.. ms..astept ajutorul vostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 se duce la vreo 15000 rotatii. iti face praf motorul daca nu ai ulei bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator iuiu Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 se duce la vreo 15000 rotatii. iti face praf motorul daca nu ai ulei bun... folosesc ulei mobil 1nu mai stiu exact care...da stiu ca e cel mai scump in orice caz...nu conteaza ca il face praf....pe mine ma intereseaza cum se leaga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate