MisterG_2006 Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 salutare. ce sa zic, sunt nou in motociclism, mi-am cumparat un FZR de 600 cmc cam de o luna si jumatate, la 1800 eur dar a fost putin pupata cu parapetul . o alta mare problema este ca inca nu am permisul luat dar asta nu ma impiedik sa ies cu ea la drum , politia e prea proasta sa ma prinda. ce rugaminte am si eu la voi, AM NEVOIE DE UN FAR pt motorul meu, e FZR din '91 de 600 cmc, modelul cu un singur far nu cu doua. AM NEVOIE DE FAR SI DE DOUA AMORTIZOARE deoarece parapetul a fost mai tare ca motorul , in rest toate bune si frumoase. daca poate cineva sa ma ajute cu piesele astea pls nu ezitati sa ma contactati la MisterG_2006@yahoo.com salutare si conduceti cu grija! apropo, nasol e sa cazi cu motorul am patit-o in drum spre Brasov (am fost la intrunire ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Uite aici clubul FZR: /index.php?showtopic=45524 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate