DonGarcea Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Salutare tuturor.Am si eu o intrebare ..scuterele Rich sunt bune de ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Salutare tuturor.Am si eu o intrebare ..scuterele Rich sunt bune de ceva ? Sunt niste scootere chinezesti care au o denumire mai pompoasa si diferita decat cea de "first bike". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 scutere chinezesti de cea mai proasta calitate (dupa max 500km apar probleme) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Depinde de ,,norocul'' fiecaruia.Sunt unele la care nu te tine motorul,cand pleci cu el din magazin si nu ajungi acasa cu el ca te lasa in drum(stiu in caz concret)si altele cu care nu ai probleme 10000km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Depinde de ,,norocul'' fiecaruia.Sunt unele la care nu te tine motorul,cand pleci cu el din magazin si nu ajungi acasa cu el ca te lasa in drum(stiu in caz concret)si altele cu care nu ai probleme 10000km In sfarsit ai zis si tu ceva bun Sau ti-a furat cineva contul si a postat in locul tau Cam asa e cu scuterele chinezesti, cand il cumperi trebuie sa iti mai bagi nasul prin el putin... Unul a cumparat un scuter si nu avea ulei in baia de ulei, cumparat din magazin si bineinteles sa crapat motorul dupa 1km si ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate