pamu Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Salutari. Am si eu una mica bucata problema, detin un hornet dar imi face figuri schimbatotul, cand schimb treptele inferioare imi ramane pedala blocata si nu mai revine, sunt nevoit sa bag piciorul si sa o ajut tragand in sus, . Arcul nu e rupt pt. ca nu face nonstop problema asta,iar pe loc cand apas pe ea revine,asta se intampla doar in mers. O idee ceva?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Salutari. Am si eu una mica bucata problema, detin un hornet dar imi face figuri schimbatotul, cand schimb treptele inferioare imi ramane pedala blocata si nu mai revine, sunt nevoit sa bag piciorul si sa o ajut tragand in sus, . Arcul nu e rupt pt. ca nu face nonstop problema asta,iar pe loc cand apas pe ea revine,asta se intampla doar in mers. O idee ceva?! axul schimbatorului , acolo unde intra in cutia de viteze ce are ... rulment, bucsa , lagar?? vezi cum arata simeringul( daca are) si incearca sa vezi daca nu cumva acolo ai ceva gripat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
x86 Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Nu stiu cum ii Hornet, dar mie la Tenere cand se indoaie putin schimbatorul (il mai scap pe camp, mai schimb un cauciuc si n-am cric central, trebuie sa-l las pe o parte) da in capacul de la motor. Eu il indoi la loc cu mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 Am avut ceva asemanator, si la mine a fost de la cablul de ambreaj. L-am intins nitel, si totul merge bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate