FZMAA Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 salut ce stiti despre acest tip de ulei, a folosit careva? se numeste Rheinol, are urmatorii indicatori JASO MA, API: SG; ACEA:A2! este un ulei semisintetic! numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 (editat) salutce stiti despre acest tip de ulei, a folosit careva? se numeste Rheinol, are urmatorii indicatori JASO MA, API: SG; ACEA:A2! este un ulei semisintetic! numai bine Da,eu am bagat deja la al meu. Inainte am avut Repsol full sintetic si imi patina ambreiajul din cauza asta. Am gasit un link cu acest ulei in RO si m-am hotarat sa cumpar acel ulei de moto. Ambreiajul ok, fara zgomote suspecte la motor doar un mic inconvenient. La neutral nu imi intra intodeauna cum vreau eu ca si inainte cu alte uleiuri. Daca producatorul german specifica aceste coduri pe cutie e ok. Oricum voi face schimbul acestui ulei la 4000 km si voi folosi clasicul Castrol semisintetic cu care mobra mergea perfect, tip de ulei pe care l-am folosit cel mai mult si asta din cauza acelui inconvenient cu punctul mort. In rest nu am ce reprosa acestui ulei. Poate la mobrele cu lucrul la turatii mai joase e mai ok. La pretul de 20 lei/l nu cred ca poti emite pretentii... Editat Mai 3, 2010 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate