Sari la conținut

1 Mai - Garnic - Respect primarului din Sasca

Postări Recomandate

Am avut ocazia toata ziua de simbata sa colindam zona Garnic si rezervatia Nera-Beusnita avind ca ghid pe primarul din Sasca.

Omul a organizat o masa adevarata la pastravaria de la Ochiul Bei pentru cei care voiau sa faca un traseu soft enduro cu plecare de la festivalul din garnic si nu doreau sa participe la Poker Run.

Din pacate am fost numai 3 motoare (Transalp Craiova + Afrika Bals + Freewind Lugoj) + primarul din Sasca (Honda XR 650), insa ce am putut vedea si ce traseu au facut mobrele noastre a fost incredibil.

Am urcat cu motoarele pina la crucea de pe virful Osmanului din Sasca. Zona este bestiala pentru ca drumurile sunt numai pe culmile dealurilor.

Nu am regretat nici ca am ajuns la 11 noaptea in tabara, nici ca am avut citeva cazaturi mai naspa.

Inca o data respect pt primar, care ne asteapta sa revenim in citeva saptamini pentru o tura de 2 zile.

Si cu siguranta o vom face, deoarece sa ai un ghid care sa iti arate ce are mai bun zona, si in plus sa fie motociclist, ce iti poti dori mai mult?

Respect PRIMARE !

Mesaj completat

Un colaj aici

Desi este nici 20% din traseu

http://www.youtube.com/watch?v=TdRjqhgUBYU

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri