foxbat Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Pe transalp nou. Sau fiecare cu ce are . O idee care mi-a placut. Se dau urmatoarele - O tara - Bugaria. Un loc de plecare ( Varna dar la cerere poate fi si Russe) . Si transalp-uri ( noi ) . Evindent de inchiriat. Peste asta se pune un pachet all-inclusive - masa, casa, ghid. Si 2 variante de traseu - de 6 zile sau de 3 . Venit, plimbat, placut, platit, plecat. Merge cred pentru cei care vin cu motorul personal . Ce parere aveti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Steed Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Pe transalp nou. Sau fiecare cu ce are .O idee care mi-a placut. As vrea, in masura in care se poate, ceva mai multe detalii pe tema asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 10, 2010 Autor Share Postat Mai 10, 2010 As vrea, in masura in care se poate, ceva mai multe detalii pe tema asta.. daca stii rusa, iti dau site -ul eu nu stiu , dar am butonat cu gogu' traslatoru' http://www.moto-bg.ru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Steed Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 'http://www.moto-bg.ru Preturi pentru 2010 6 zile/ motociclist = € 1288 ... scump domnule scump, dincolo era mai ieftin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 10, 2010 Autor Share Postat Mai 10, 2010 Preturi pentru 2010 6 zile/ motociclist = € 1288 ... scump domnule scump, dincolo era mai ieftin... asa este deh, daca vrei cu motocicleta lor, e " all inclusive" eu astept varianta in engleza si cea cu motocicleta " ta" ma rog, asa cum ai vazut, e o varianta pentru cei mai comozi un picut, nu pentru nebuni ca tine auzi, sa bagi cruiser-ul in Vadu , nt, nttt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate