horea Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 salut! mai e cineva pe aici cu Aprilia Leonardo 150? daca da, as vrea sa stiu cam cat consuma? eu am cumparat de curand una din 1998 si mi se pare ca consuma foarte mult (cam 6,6l la suta prin oras) . si nu stiu daca e ok. numai bine, Horea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 salut! mai e cineva pe aici cu Aprilia Leonardo 150? daca da, as vrea sa stiu cam cat consuma? eu am cumparat de curand una din 1998 si mi se pare ca consuma foarte mult (cam 6,6l la suta prin oras) . si nu stiu daca e ok. numai bine, Horea hmmm... ii destul de mult intradevar... dar si scuteru' meu consuma 3 l/100km, si este de 50 cmc. dar asta in cazul in care mi l-a reglat tata din carburator sa fuga mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leso Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 (editat) Eu cred ca e putin cam mult. Daca ii reglezi carburatorul e posibil sa iti scada consumul cu un litru/suta. Citeam pe un site frantuzesc despre Aprilia Sportciti 125. Spuneacu ca ia cam 6%. Oricum, parerea e neavizata. Cum merge? Demaraj? Viteza maxima? Viteza croaziera? Editat Iulie 10, 2006 de leso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_cmd Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 no vinzi daka vrei sal vinzi dami un mesaj la YM dany_cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate