dArMaN Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 1.pana in ce rotatzii pot sa merg dak am motorul in rodaj? 2.saptamana viitoare imi ajunge setu de dincolo..si mai am o intrebare...la ce turatzie se deschide powervalve? am motorul ROTAX 123 ca pe RS 3.si catzi km trebuie facut rodajul.. 4.pot sa merg si cu doi dak e in rodaj ? v-as fi recunoscator daka atzi putea sami rasp la intreb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 (editat) E CAM ACEIASI INTREBARE SI LA MINE:p NUMAI CA Y AM ROTAX 122 ps powervalve deschide la 6000 de ture:P in mers nu ai cum sa nu il simti:) si sunetu difera cand deschide power valve si vibreaza:P ca draq ps2 1000 km ps3 depinde daca esti uscat ca mine mai merge sa iei pe cineva tot asa daca esti ditai porcu si mai pi unu ca tine nu e prea bine Editat Iulie 7, 2006 de alexutzzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dArMaN Postat Iulie 10, 2006 Autor Share Postat Iulie 10, 2006 cu 100kg pot sa merg in rodaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 mergi singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate