Sari la conținut

Gixxer 600 K2


pepenas
 Share

Postări Recomandate

Poate ma poate ajuta cineva cu vreun sfat. Acum vreo saptamana, ma intorceam de la mare si in apropiere de Bucuresti, pe la Fundulea am ramas in pana pe autostrada. Pe la 140 mi s-a oprit motorul. Bine ca am reusit sa apas ambreiajul si sa opresc motocicleta repede ca altfel nu mai postam aici, acum

 

Dupa mai multe sedinte de consultatie la un service de pe langa targul vitan, mi s-a spus ca e releul de incarcare de vina (nu ma pricep la electrica deloc). Ca nu mai imi incarca bateria si d-aia mi s-a oprit in mers. Am luat un releu de test, sa vad daca incarca cu un releu nou si culmea, tot nu incarca. Apoi mi s-a spus sa domne sunt firele intre alternator si releul in scurt. Si ca sa ma duc la un electrician cu motocicleta. In fine, am ajuns si la un electrician, iar ala mi-a spus ca e din alternator problema. Deja eram confuz. M-am dus la cei de la Kaore Motors (zona Lizeanu) printr-o recomandare, iar acolo am aflat ca de fapt, era statorul prajit. Si intr-adevar chiar asa era pt ca l-am demontat si l-am vazut. De atunci, caut stator pe peste tot si nu gasesc. Am inteles ca sunt compatibile cele de pe K1, K2, K3 si probabil si K4. Nu stiu alte modele.

 

So, posesori de gixxere, aveti vreun stator prin garaj, casa, balcon, baie, bucatarie uitat de lume ? Si daca recomandati rebobinarea unui stator, si daca da, unde ? Cine se ocupa cu asa ceva prin Bucuresti ?

 

Thx, 0769.266.870, Cosmin

 

 

 

Ride with the wind

post-38980-1273987289_thumb.jpg

post-38980-1273987295_thumb.jpg

post-38980-1273987304_thumb.jpg

Editat de pepenas
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...