hummerro Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 (editat) Am un Malaguti Phantom F12 LQ! Am observat ca imi consuma cat un HUMMER H1, din pacate! Cred ca ii voi spune hummer-ul scuterelor Consumul se ridica la.... tineti-va bine... 9-10 % de km! Specific ca am merg in 2 pers cu 30-38 km/h max! Benzina: Mol 95 super. CIneva cand i-am spus cat consuma, cam asa a facut si ca sunt ! Un batran care le are cu oltciturile f bine, mi-a spus ca este ambreiajul de vina! si culmea, am desfacut ambreiajul si cu adevarat, limita minima de 2,5 mm a ferodourilor(placutelor efective care calca pe volanta) este de 0,8 mm Eu nu stiu cum sa fac, sa fie mai bine , sa schimba placutzele de pe ambreiajul actual(si daca DA, aici va cer ajutorul, daca stie cienva cum sa fac asta), sau sa caut sa cumpar cele 3 placutze cu tot cu sistemul de prindere ? Daca ma paote ajuta cienva, va rog sa imi trimite-ti un mail, sau id-ul de mess este hummerro, mail: hummerro@yahoo.com cu niste idei, si poate sugestii! Am poze si cartea tehnica a scuterului, deci pot in eventualul caz in care cineva ma poate ajuta sa le schimb(ferodourile de pe cele 3 placute...>care par a fi din textolit<...), as putea sa vin cu obiectul si cu date tehnice si material bibliografic! Va rog sa ma ajutati ca nu imi ivne sa cred cum paote consuma un bebe de motorash, de 49,28cc...aprox 10 litri carburant Ma multumesc din suflet anticipat! Sa auzim NUMAI de BINE si...la cat mai multi km pe asfalt uscat 4 all!!! NUMAI BINE!!! Editat Iulie 11, 2006 de hummerro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hummerro Postat Iulie 13, 2006 Autor Share Postat Iulie 13, 2006 Chiar nimeni nu are o idee macar? Va rog...totusi... ca vreau si eu , ca daca nu il fac... fratele pe mine! 10x....anticipat! NUMAI BINE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate