Duz Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 (editat) Ma trezesc, deschid ochii si primul lucru pe care il vad este soarele. Imediat imi revine si memoria: astazi nu se lucreaza!!! Excelent!!! Inca sub impresiile plimabrii de ieri cu Igu, ma gandesc ca ar fi o idee sa mai trag o fuga aiurea si astazi. Dar unde? E destul de tarziu... Ma gandesc ca la Comana ar trebui sa fie foarte frumos acu. Si chiar asa a fost!!! Cu exceptia unor portiuni cu noroi si a faptului ca am scapat motoreta pe jos. Cand am oprit la un moment dat, nu stiu ce am facut cu picioarele si am simtit-o cum incepe sa se incline... Ce sa mai fac? I-am dat drumul pe jos. Foartea proasta faza... ))))) Editat Mai 24, 2010 de Duz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 era ceva apa in lac, sau tot asa o tzar' ? pe la schit / biserica / manastire / chilie ai trecut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Duz Postat Mai 26, 2010 Autor Share Postat Mai 26, 2010 Mai , nu stiu de apa din lac... Am trecut pe langa biserica dar nu m-am oprit fiindca o vazusem deja. Dar am vazut ca renoveaza niste cladiri pe acolo. Ceea ce e bine!!! Dupa aia am luat-o direct prin padure si am iesit spre Vlad Tepes, Mihai Bravu. Un drum cam bombardat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate