TaChe Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 (editat) Foto aici: Vulcanii noroiosi, Mototrip! Editat Mai 25, 2010 de ktmbull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Foto aici: Vulcanii noroiosi, Mototrip! super, sper sa ajung si eu vara asta prin Dobrogea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tactil Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 vulcanii noroiosi sunt in muntenia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoxanaF Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Daca poti sa imi dai mai multe detalii legate de drum... ma bate gandul sa merg pe acolo in max doua saptamani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 (editat) vulcanii noroiosi sunt in muntenia da, in Buzau nu stiu de ce am confundat aici e harta cu traseul http://www.itinerar.ro/Harta/VlBz.htm Editat Mai 26, 2010 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate