The One. Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 intereseaza pe cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fricz-ko Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 care i bajul cu micutul???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 (editat) intereseaza pe cineva ? Si cam ce ar trebui sa ne intereseze? Si am observat ca ai pus poze cu el si la /index.php?showtopic=52800#, unde zici ca e al tau "in devenire" Deci e al tau sau nu e al tau? Vrei sa vinzi ce nu-i al tau sau vrei sa vezi care sunt preturile? Editat Iulie 12, 2006 de Nick61 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schumy Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 la ce pret si care e situatia actelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Iulie 13, 2006 Autor Share Postat Iulie 13, 2006 de curand l-am achizitionat,nu stiu ce sa fac .... vreau sa-l modific dar nu prea am habar unde gasesc piese. are acte vechi ,adica talonul,e in stare de functionare......duminica am facut o plimbare! Am inteles k merg pana in 10 mil.si nu cred ca merita vandut. Mi-ar prinde bine un sfat!ma poate ajuta cineva sa-l aranjez ,sa-l repun pe drumurile noastre? Am si un nr. de tel daca vreti sa discutam:0724987066 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate