Mihai_GSX Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Sambata 29.05.2010 incepand cu ora 09:00AM in parcarea PAVILIONULUI H din parcul Herastrau super eveniment organizat de Asociatia Fan Kia si Repsol . Expozitii “Car Tuning” , demonstratie de “Safety Drive”, demonstratii de “Bike Stunt” , super concert MATTEO si Dj DOX, concursuri cu premii oferite de organizatori si sponsori. Pentru ca weekend-ul tau sa fie complet vino alatiri de cei de la Repsol si Fan Kia sa ne distram impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tedted Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 La ce ora e Bike Sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai_GSX Postat Mai 28, 2010 Autor Share Postat Mai 28, 2010 Din ce am auzit si eu undeva dupa ora 11:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate