ianachim Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 desi vremea era prezentata urata de tot am hotarat sa ne riscam pana la o portie de midii la prietenii bulgari plecare undeva pe la 9 gasca: mihai varadero gabi varadero dan.s ianachim exact cat sa mearga lucrurile bine la drum si la masa iesire prin silistra drum superb pana la dobric si apoi cotire spre est catre kavarna taverana de la malul marii inca nu era full norocul nostru ca am gasit o masa chiar langa apa si ne.am putut delecta cu o lectie despre midii cum si ce sa le faci la midii ce e cu midiile si cum se prepara ...ne.a prezentat semniarul domnul gabi cum se gusta si degusta...... seminar prezentat de dan.s intr.un final apoteotic de nnnn feluri de a gati si manca midile cu bere kamenita am reusit sa ne rostogolim pe sezlonguri la soare juma de ora intoarcere triunfala fara pic de apa pana in bucuresti pe centura BUCURESTI ____ POTOPUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate