virtualsound Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 am gasit pe cineva care vinde aprilia rs 50 din 2008 cu kit de 80 cm la 1500 euro..merita..?adica nu se strica motorul daca i-a pus kitul.sau ceva de genu.. si in legatura cu echipamentul..in primu caz imi trebuie casca si manusi..ce marci sa caut sau ce marci sa evit.. e nevoie si de geaca...la fel ,ce marca ce trebuie ocolit.. multumesc astept raspunsul vostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 daca ai bani ...merita. daca nu, ia-ti un scuter mai ieftin si gata...in rest,cine poate sa spuna despre fiabilitatea unui lucru, cat de omorat este daca nu-l vezi,nu-l cunosti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Motorul nu se uzeaza din cauza unui kit mai mare dar depinde foarte mult cum ,,tragi'' de el Manusi si casca? arunca un ochi pe louis.de si in functie de buget cumperi cea ce iti place Eu am o pereche de manusi vanucci speer profi daca te intereseaza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 de ce crezi ca i-a pus kit de 80? sa mearga regulamentar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Daca vrei sa-ti rupi gatul ...se merita. Iti recomand un scuter de 49 cmc si primii 5000 km sa mergi cat mai regulamentar si cu ochii in toate directiile.....traficul este o jungla in care selectia se face in mod natural. Ar mai fi varianta sa faci scoala moto si sa-ti iei ceva de 250-400 cmc pt. inceput. Cu 1500 euro ai posibilitati. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Cu 1500 euro iti ei ceva de RS 125 cmc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virtualsound Postat Iunie 4, 2010 Autor Share Postat Iunie 4, 2010 am si eu o intrebare ..cat m-ar costa un kit de 80 full(adica roti ambreaj sau ce mai trebuie..sa nu fie SH) pt un aprilia rs 49 din 2008..? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 kit de 80 inseamna motor piston segmenti cilindru chiulasa. vreo 100 euro cred. daca vrei si ambreiaj sport, carburator marit,eeehheeeheeee.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 am si eu o intrebare ..cat m-ar costa un kit de 80 full(adica roti ambreaj sau ce mai trebuie..sa nu fie SH) pt un aprilia rs 49 din 2008..? multumesc Vreo 1000 roni de firma si 500 no name Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virtualsound Postat Iunie 5, 2010 Autor Share Postat Iunie 5, 2010 Vreo 1000 roni de firma si 500 no name [/ unkit malossi 80 cat m-ar duce unu nou..? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 era cateva sute de euro-3-400 parca...dar un kit nu e suficient, trebuie filtru de aer sport malossi, carb malossi, muzicuta si evacuare sport... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 pai ...cred ca am spus 1000roni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 iti mai iei RS pana la urma sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate