Fix Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 salutare!cumpar moto doar cu atas, inmatriculata,in stare perfecta,vopsea originala,fara modificari!eu m-am gandit la planeta 5sau jawa,dar nu ma dau inapoi nici de la un simson...oferte aici..pe pm sau idmess_mihai!multumesc!si o intrebare:merita o planeta5 solo..aproape noua(7000km)500e?multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 ...ultimul Simson s-a produs prin 62' cand au fost obligati sa opreasca productia , deci e plin de simsoane originale , cu vopsea originala si in stare perfecta de functionare....si cu atas , era sa uit! Ultimele Jawa care au intrat in tara au fost cele de prin 90'....toate originale , in stare perfecta de functinare , si cu atas , binenteles....chiar cu cate 2-3 atase la una....Deci , e plin si de jawa cu atas , originala , cu vopsea originala si in stare perfecta de functionare... Planeta 5 , tot asa ultimele au intrat in tara prin 90'-92', toate cu atas , originale si in stare perfecta de funtionare....de atunci , au tot intrat , cu taxe vamale de 30% pentru ca sunt din afara Comuitatii Eiuropene, si toata lumea le-a dorit si le-a cumparat in draci (la o asemenea oferta)... Nu stiu cum o sa te poti hotari care sa-ti placa mai tare....greu.... Trebuie sa-ti potentezi optimismul la maxim ..... nu ma indoiesc ca vei reusi , ca un adevarat comunist declarat! Cum se zicea?" Traiasca fratia intre popoare si lupta pentru pace!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Iunie 9, 2010 Autor Share Postat Iunie 9, 2010 nu fi rau...ca se mai gasesc....chiar si pe aici a mai aparut cate unul...exceptand binenteles simsonul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator SEKTU Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Ia-ti direct una restaurata , pt. ca la ce pretentii ai , doar alea se ridica la nivel. Dar , din pacate , nici alea nu au vopsea originala. Daca gasesti una' sa-ti placa , pune o poza , sa ne minunam si noi , ca minune se cheama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Iunie 12, 2010 Autor Share Postat Iunie 12, 2010 Am gasit originala..e un ij5..dar nu are atas...legal...daca e solo in talon..ii pot pune atas?si 500e cat vrea omul pe el e mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 fara roti Un Simson stare foarte buna totul original exceptie cauciucurile te intereseaza face 1400 de Eur( nu este al meu) Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Iunie 12, 2010 Autor Share Postat Iunie 12, 2010 nu ms! Mesaj completat Am gasit originala..e un ij5..dar nu are atas...legal...daca e solo in talon..ii pot pune atas?si 500e cat vrea omul pe el e mult? baieti...ma ajutati cu un raspuns va rog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate