cocosound Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Va salut! deschid acest Topic in scopul de a ajuta Motociclisti care sunt in cautare de cazare prin turele planificate prin Romania. Deoarece am cautat ceva asemanator si nu am gasit propun sa postam urmatoarele lucruri: 1. pe traseul .....x..... 2. Pensiunea ( Hotel, Cabana, etc ) ......x..... 3. conditii 4. conditii parcare ( este un lucru important ) 5. pretul 6. daca v-a placut sau nu ( deci sa postam si lucruri negative pentru a se face un ocol ) 7. (poate mai propuneti ceva) curiozitati prin zona, etc. va multumesc pentru ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mythos Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 Cabana Groapa Seaca, pe DN 7A, acces prin Petrosani, Valea Oltului, sau de pe Transalpina. Parcare in curte, conditii super pentruo cabana; mancare, dusuri, curatenie, zona marfa oameni de treaba; e de fapt un complex de cabane (am inteles ca au si apartamente, da’ nu stiu amanunte). Pret: 40 lei / caciula / noapte. Singurul dezavantaj e ca se opreste curentul la 11 seara (e pe generator). Doar daca nu cauti confort de minim 3 stele! O sa revin daca o merge topicu’ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocosound Postat Iunie 16, 2010 Autor Share Postat Iunie 16, 2010 O sa revin daca o merge topicu’ Multumesc, eu sper sa mearga Mesaj completat Multumesc, eu sper sa mearga up Mesaj completat up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate